300% bónusz + 70 ingyenes pörgetés a WEISS-nél

WEISS
Üdvözlő bónuszcsomag: 300% bónusz + 70 ingyenes pörgetés
Megjelent

A WEISS kaszinó új játékosok számára kínál egy csábító üdvözlő bónuszcsomagot, amely magában foglalja a 300%-os bónuszt az első három befizetésre, valamint 70 ingyenes pörgetést. Ez az ajánlat lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy jelentősen megnöveljék kezdő tőkéjüket, és több lehetőséget kapjanak kedvenc nyerőgépeiken való játékra.

A WEISS Üdvözlő bónuszcsomag feltételei: 300% bónusz + 70 ingyenes pörgetés

 • Első befizetés: 100% bónusz, maximum 999 USDT-ig + 20 ingyenes pörgetés 20 USDT-tól történő befizetés esetén. Wagering követelmény: x45. Érvényességi idő: 5 nap.
 • Második befizetés: 75% bónusz, maximum 26 250 USDT-ig + 20 ingyenes pörgetés 30 USDT-tól történő befizetés esetén. Wagering követelmény: x45. Érvényességi idő: 5 nap.
 • Harmadik befizetés: 100% bónusz, maximum 70 000 USDT-ig + 20 ingyenes pörgetés 50 USDT-tól történő befizetés esetén. Wagering követelmény: x45. Érvényességi idő: 5 nap.

Számítási példa

Ha 20 USDT-t fizetsz be az első befizetésedkor, 20 USDT bónuszt és 20 ingyenes pörgetést kapsz. Ekkor összesen 900 USDT-t (20 USDT * 45 wagering) kell megforgatnod a bónusz kiutalásához.

A feltételek értékelése

A x45-ös wagering követelmény a bónuszok számára teljesíthető az aktív játékosok számára, az 5 napos érvényességi idő pedig iparági átlagnak számít. A bónusz összege jelentős lehet, ezért a játékosoknak óvatosan kell megválasztaniuk a befizetésük mértékét.

Hogyan kaphatod meg a WEISS Üdvözlő bónuszcsomagot: 300% bónusz + 70 ingyenes pörgetés?

Ezeket a lépéseket követve élvezheted a WEISS üdvözlő bónuszcsomagját:

 1. Regisztráció: Töltsd ki a regisztrációt a WEISS weboldalán.
 2. Belépés: Jelentkezz be a fiókodba a regisztrációkor megadott adatokkal.
 3. Befizetés: Válassz ki egy fizetési módot, és végezd el a befizetéseket a mindhárom befizetéshez megadott feltételek szerint.
 4. Bónusz aktiválása: A befizetés után a bónusz és az ingyenes pörgetések automatikusan jóváírásra kerülnek a számládon.

Játék: Használd fel a bónuszpénzt és az ingyenes pörgetéseket a nyerőgépeken való játékhoz.

Hozzászólások megjelenítése
Hagyja meg észrevételét
Mindenki látni fogja a hozzászólásodat
Az Ön osztályzata 5-ből
Opcionális
N/A
Köszönöm!

A véleményét moderálásra küldték

Miklos Edit, az oldal szerzője és főszerkesztője. A 34 évem alatt már közel 11 évet szenteltem a magyarországi kaszinóknak és szerencsejátékoknak. Dolgoztam élő osztóként és menedzserként szárazföldi offline kaszinókban Magyarországon, és eközben blogolok a szerencsejátékok és kaszinók témakörében, offline és online egyaránt. Az elmúlt 3 évben az online tevékenységekre koncentráltam, és az összes blogomat a honlapomra – kaszinomagyar.net – helyezem át.

Miklos Edit
CMO / Chief Redactor, Gambling Expert & Author
Legutóbbi cikkek
Ki nyeri az Euró 2024-et – favoritok és előrejelzések
Nagyon hamar Németországban megrendezésre kerül a minden futballrajongó által várt ünnep – az Euró 2024. Az Európa-bajnokság nem csak a futballszurkolókat tartja...
által Miklos Edit 💎
8 percek olvasásra
A Rulett Játékszabályai és Stratégiái
Kaszinójáték – Rulett Mi a végső cél a rulettben? A rulett játékának célja kitalálni, melyik számra (vagy számok csoportjára) esik a golyó,...
által Miklos Edit 💎
7 percek olvasásra
Online póker befektetés nélkül valódi pénzért
Hogyan játsszunk pókert valódi pénzért befektetés nélkül A valódi pénzért történő pókerjáték saját források befektetése nélkül nem mítosz, hanem egy valós lehetőség...
által Miklos Edit 💎
6 percek olvasásra
Hogyan nyerjünk gyakran és stabilan pókerben?
A pókerben való gyakori nyerés teljesen reális, de szigorúan be kell tartani a szabályokat. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a sikeres pókerjátékot befolyásoló...
által Miklos Edit 💎
9 percek olvasásra
Hogyan működnek és hogyan játszanak a nyerőgépek?
Mi az a nyerőgép és slot? A nyerőgépek, gyakran slotoknak is nevezve, népszerű szórakozási forma a kaszinókban, amely lehetővé teszi a játékosok...
által Miklos Edit 💎
8 percek olvasásra
  Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon
  Mutass többet
  Golden Lion
  400% Akár 790,000 Ft + 130 IP
  4.8/5
  Szakértő értékelés
  Miklos 💎