Lépjen kapcsolatba velünk

A Szerencse Játéka Group C.V.-nél fontos számunkra a közvetlen kommunikáció a közösségünkkel. Akár kérdései, észrevételei vannak, akár egyszerűen csak szeretné megosztani tapasztalatait, mi itt vagyunk, hogy meghallgassuk. Visszajelzései segítenek minket a fejlődésben és a fejlődésben, biztosítva, hogy mindig a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk; az Ön hangja alapvető fontosságú küldetésünkben, hogy átalakítsuk az iGaming világát Magyarországon.

Céginformáció

Tulajdonos
Szerencse Játéka Group C.V.
Reg. No.
Cg. 19-09-501399/47
Cím:
Budapest, Paulay Ede u. 55, 1061 Hungary
Telefon
+36 01 387 673

Hirdetési nyilatkozat:

A Szerencse Játéka Group C.V. a közösségünkkel szembeni teljes átláthatóság hívei vagyunk. Bár partnerséget kötünk bizonyos szervezetekkel, és a hirdetésekért kompenzációt kapunk, ezek a partnerségek nem befolyásolják tartalmunk vagy működésünk integritását. Elsődleges elkötelezettségünk a felhasználóink iránt van, és ezt garantáljuk:

  • Minden vélemény és ajánlás objektív kutatáson és elemzésen alapul.
  • A hirdetési kompenzáció nem határozza meg egy üzemeltető pozícióját vagy jelenlétét oldalunkon.
  • Tartalmunk elsődleges célja a felhasználók tájékoztatása és oktatása, külső elfogultság nélkül.

Kapcsolat és visszajelzés:

Az Ön véleménye számunkra alapvető fontosságú. Ha észrevételei, kérdései vagy aggályai vannak, szeretnénk hallani Önről. Támogatjuk az átláthatóságot és a bizalmat, és értékelünk minden interakciót közösségünkkel.

E-mail: [email protected]

Telefonszám: +36 01 387 673

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek, és visszajelzéseinek köszönhetően folyamatosan fejlődjünk.

KÉRDÉSE VAN ?
Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon
Mutass többet
Dolly Casino
ÜDVÖZLŐ CSOMAG AKÁR 300,000 FT 3 BÓNUSZBAN
4.9/5
Szakértő értékelés
Miklos 💎