Ki nyeri az Euró 2024-et – favoritok és előrejelzések

Ki nyeri az Euró 2024-et – favoritok és előrejelzések
Megjelent: jún, 18 2024
8 percek olvasásra
Ki nyeri az Euró 2024-et – favoritok és előrejelzések

Nagyon hamar Németországban megrendezésre kerül a minden futballrajongó által várt ünnep – az Euró 2024. Az Európa-bajnokság nem csak a futballszurkolókat tartja izgalomban, hanem a sportfogadás kedvelőit is.

Kifejezetten Önöknek tapasztalt csapatunk összeállított egy elemzést a favoritokról és a sötét lovakról ebben a régóta várt futball eseményben. Segítünk Önöknek megalapozott fogadást tenni, tanáccsal és néhány belsős információval támogatjuk a várva várt 2024-es Európa-bajnokságra való felkészülést.

Egy ilyen kiemelkedő esemény megismerése mellett nem lehet csak úgy elmenni. Éppen ezért készítettünk egy igazán teljes körű áttekintést az egész Euro 2024-es eseményről.

Olvassa el elemzésünket, tegyen fogadást az Euro 2024 bukmékereknél, és szurkoljon velünk!

Euro Groups
Winner

Az Európa-bajnokság 2024 fő esélyesei

Idén az Euro 2024 favoritjai között megjelent a kiérdemelt Anglia, a váratlan és érdekes Franciaország, valamint a „hazai” Németország. Nézzük meg közelebbről mindegyik csapatot:

Anglia

A vezető fogadóirodák véleménye szerint Anglia Franciaországgal együtt a 2024-es Európa-bajnokság fő esélyese. A múltbeli kudarcok ellenére, mint a világbajnokság Oroszországban, a katari VB és az Olaszországtól elszenvedett büntetőpárbajos vereség, most valóban eljött az ideje a győzelemnek. Ezt egy kiválóan összeállított csapat teszi lehetővé, kiemelkedő játékosokkal: Kane, Bellingham, Saka, Rice, Walker, Stones és más topklubok vezetőivel.

 • A kulcsjátékosok között mindenképpen meg kell említeni a csapatkapitányt és gólkirályt, Kane-t. Az Euro 2024-en Harrynek valóban van esélye, hogy az angolok történetének legjobb góllövője legyen az Európa-bajnokságokon.
 • Most már nem lehet figyelmen kívül hagyni a világ egyik legjobb középpályását, Bellinghamet.
 • Bukayo Saka példátlan első szélső. Az olaszoknak az Európa-bajnokság 2020-on elhibázott büntető után sok negatívumot kapott a futballvilág rajongóitól, de Németországba óriási motivációval és új erővel érkezik.
Anglia

A legjobb fogadóirodák az Euro 2024-re az Anglia csoportból való továbbjutásának oddsát 1.05-re, a tornáról való kiesésének oddsát pedig 4.70-re állították.

Franciaország

Az előzőleg említett Angliával együtt az Európa-bajnokság 2024-es favoritjai közé tartozik. A csapat jelenlegi formája ígéretesnek tűnik: a franciák magabiztosan szerezték meg az első helyet a pontok alapján, megelőzve Hollandiát a B csoportban.

Idén a kilátásokkal bíró csapatot a híres edző, Didier Deschamps vezeti. Amennyiben Franciaország győz, Didier lesz a történelem második edzője, aki nem csak játékosként, hanem edzőként is megnyeri az Európát. A 2024-es Európa-bajnokságon Franciaország csillagjátékosai közül érdemes megemlíteni:

 • Kylian Mbappé. A legjobb gólszerző lett a válogatottban és kiváló esélyei vannak néhány mesterlövész rekord megdöntésére az Európa-bajnokság 2024-en.
 • Antoine Griezmann. Megérdemelten nevezik a csapat „agyának”. Németországban lehet Franciaország legjobb gólkirálya az Európa-bajnokságok történetében.
 • Theo Hernández. Az alapcsapat egyik legjobb védője. A selejtezők során kiválóan teljesített, ami megmutatja, hogy elszánt a 2024-es Európa-bajnokság megnyerésére.
Franciaország

A fogadóirodák előrejelzései szerint a 2024-es Európa-bajnokságon Franciaország csoportból való továbbjutásának oddsza 1.05, a torna megnyerésére pedig 4.70.

Németország

Az idei Euro 2024 Németországban kerül megrendezésre, ami nem lehet másképp, mint öröm az egész csapat számára. Az eufória nem csak a német stadionokat, hanem az utcákat is érinteni fogja. Ekkora kolosszális támogatás mellett a német csapatnak minden esélye megvan arra, hogy jobban teljesítsen, mint az előző Európa-bajnokságokon.

Idén bátran nevezzük a főcsillagnak és kulcsembereinknek Toni Kroost. Érdekes módon maga Toni szerint az Euro 2024 lesz számára az utolsó mérkőzés a futballkarrierjében. Egy ilyen merész nyilatkozat után nyilvánvaló, hogy minden figyelem rá fog irányulni. Korábban már befejezte a pályafutását, ami miatt a németek igazi katasztrófát szenvedtek el a pályán.

Németország

A legtapasztaltabb bukmékerek alapos elemzés után kijelentették, hogy Németország csoportból való továbbjutásának esélye 1.3, a győzelemre pedig 6.50.

Star

A címre pályázók

Az Euro 2024-en váratlan kedvenceken kívül az Európa-bajnokság a címre esélyesekkel is meglepetéseket tartogat.

Spanyolország

A spanyolok az első helyet foglalják el a B csoportban. A selejtezők során Spanyolország kiválóan szerepelt, legyőzve Skóciát, valamint kétszer is nagy győzelmet aratott Grúzia és Ciprus felett.

A csapatot Luis De la Fuente edzi, aki 2015-ben az spanyol csapatot Európa-bajnoki győzelemre vezette. A csillagjátékosok közé jogosan sorolhatók:

 • Rodri – A csapat „motorjaként” szerepel, a selejtezők során több percet töltött a pályán, mint minden más játékos – 606-ot.
 • Dani Carvajal – Pótolhatatlan spanyol jobbhátvéd, aki kiválóan teljesített a válogatón.
 • Alvaro Morata a csapat kapitánya és vezető csatára. Morata Spanyolország történetében a legjobb gólkirály címmel érkezik Németországba az Európa-bajnokságon. Természetesen azzal a szándékkal, hogy tovább növelje a rekordját.
Spanyolország

Spanyolország esélyeinek és oddsainak elemzése nagyon pozitív. A fogadóirodák szerint a csoportból való továbbjutásra szóló odds 1.09, a tornán való győzelem esélye pedig 8.00.

Portugália

A portugál csapat már nem az első éve vonzza a világ rajongóit, különösen a legendás Cristiano Ronaldo miatt. A portugálok csapatát Németországba az tapasztalt edző, Roberto Martínez fogja vezetni. A selejtezők során Portugália remekül szerepelt, megelőzve Szlovákiát nyolc ponttal. Cristiano Ronaldo a selejtezőkben már a legjobb gólszerzővé vált, tíz góllal jegyezve magát.

 • A csapat fő csillagai között mindenképp meg kell említeni Cristiano Ronaldo. Jogosan nevezik „gólgépezetnek”. Lehetséges, hogy a legendás labdarúgó számára az Euro 2024 lesz a pályafutása utolsó tornája. Biztosak vagyunk benne, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a legjobb formájában maradjon meg a rajongók emlékezetében.
 • Bruno Fernandes jogosan a középpálya vezére és a legjobb játékos a „passz-gól” rendszerben.
 • Rafael Leão az egyik emlékezetes cselező, akinek a lehetséges győzelem az Euro 2024-en utat nyithat sokkal prestízsebb futballklubok felé.
Portugália

A fogadóirodák szerint Portugália a top 4 esélyes között van a győzelemre. A csoportból való továbbjutásra szóló szorzó -1.05. A tornán való győzelemre – 8.50.

Olaszország

A selejtező versenyeken az olaszok jól szerepeltek. Nyolc mérkőzésen Olaszország négy győzelmet aratott, és további mutatók alapján megelőzte Ukrajnát. A csapatot a híres Luciano Spalletti viszi a német pályára.

Az ismert edzővel együtt Olaszország meglepetést okozott a csillagokkal teli kerettel:

 • Nicolò Barella – Sok szakértő véleménye szerint ő az egyik legkiemelkedőbb középpályás Európában.
 • Gianluigi Donnarumma – Az Európa-bajnokság 2020-as sikerének köszönhetően a csapat legjobb játékosának nevezték. A selejtezőben mind a nyolc mérkőzésen sikeresen játszott.
 • Federico Chiesa – Jogosan tekinthető a csapat támadásának „reménységének”. Szakértőink biztosak abban, hogy rendkívül hasznos lesz a csapatának.
Spanyolország

Az olaszok csoportból való továbbjutásának esélyeit a fogadóirodák 1.20-as szorzóval értékelik, a tornán való győzelemre pedig 13.00 a szorzó. Előrejelzés: továbbjutás a csoportból és kiesés a negyeddöntőben.

Fogadás az Euro 2024-re

A torna sötét lovai

Csapatunk elemezte azokat a válogatottakat, amelyek eredményei nagyon meglephetik a futballvilág szerelmeseit.

Hollandia

A holland válogatott meglepően jól szerepelt a selejtezőn. Nyolc mérkőzésen hat győzelmet arattak és 17 gólt szereztek.

Németországba az Euró 2024-re a csapatot az Európa-bajnok Ronald Koeman vezeti. A csillag edzőn kívül a csapatnak erős kulcsjátékosai vannak:

 • Virgil van Dijk – Már nem az első éve a csapat kapitánya, és ezzel együtt a védelem vezéralakja is.
 • Frenkie de Jong jogosan nevezhető a csapat „agyának” és kész meglepetéseket okozni ebben a szezonban.
 • Xavi Simons az elmúlt évek fejlődő játékosa. Az 2024-es Európa-bajnokság lesz számára az első nagy torna.
Hollandia

A szakértők Hollandia csoportból való továbbjutásának esélyét 1.25-re, a győzelemre pedig 18.00-ra értékelik. Előrejelzés: továbbjutás a csoportból és kiesés a elődöntőben.

Belgium

A selejtező versenyeken Belgium nyolc mérkőzésből hatot megnyert és kettőt döntetlenre végzett. Az Európa-bajnokság 2024-en a csapatot Domenico Tedesco vezeti, aki mellett olyan játékosok is figyelmet érdemelnek, mint:

 • Romelu Lukaku a támadás vezére és a legjobb gólszerző a selejtezőkön. Több fogadóiroda is reménykedik abban, hogy ő lesz a legjobb gólszerző.
 • Kevin De Bruyne továbbra is Európa egyik legjobb középpályása.
 • Jeremy Doku – a megfoghatatlan szélső. Belekerül a legjobb három játékos közé a sikeres cselezések száma alapján.
Belgium

A szakértők érdeklődéssel fordultak Belgium felé. A csoportból való továbbjutásra szóló szorzó 1.05, a torna megnyerésére 15.00. Előrejelzés: továbbjutás a csoportból és kiesés a negyeddöntőben.

Dánia

Dánia is meglepetést okozott a selejtezőben. Szlovéniát megelőzve a kiegészítő mutatók alapján, a csapat tíz mérkőzésen hét győzelmet aratott. Az Európa-bajnokság 2024 előtt Dánia kilencszer vett részt a bajnokságon, de gyakran még csak ki sem jutott a csoportból. Ez a torna ígéretes lesz a dán válogatott számára.

A 2024-es német Európa-bajnokságon a dánokat Kasper Hjulmand vezeti, és a játékosok közül ki kell emelni:

 • Kasper Schmeichel, a csapat hosszú évek óta tartó kapusának címével.
 • Christian Eriksen – vezető középpályás.
 • Rasmus Hejlund a válogatón megmutatta magát, mint generációjának legjobb gólkirálya és tehetséges támadója.
Dánia

Ha a szakértők véleményét vesszük alapul, Dánia csoportból való továbbjutásának esélye 1.38, a torna megnyerésére pedig 30.00. Előrejelzés: továbbjutás a csoportból és legalább a negyeddöntőig való eljutás.

Csoportkör elemzése

01
A csoport (Németország, Skócia, Magyarország, Svájc):
Az első csoportban a feltétlen favorit Németország. A fogadóirodák 1.40-es szorzót adnak a csoportgyőzelmére. Skócia kiesésére 10.00 a szorzó.
02
B csoport (Spanyolország, Horvátország, Olaszország, Albánia):
A spanyoloktól csoportgyőzelmet várnak 1.80-as szorzóval. Albániát pedig 30.00-as szorzóval várják, hogy kiesik.
03
C csoport (Szlovénia, Dánia, Szerbia, Anglia):
Ebben a csoportban Anglia verhetetlen. A csapatára 1.47-es szorzót adnak. Szlovénia kiesésére számítanak.
04
D csoport (Hollandia, Ausztria, Franciaország, Lengyelország):
A fogadóirodák véleménye szerint a franciáktól győzelmet várhatunk. Erre az eredményre 1.60 az odds. A legkevesebb hitet a „sötét lóban”, Hollandiában és Lengyelországban fektetik.
05
E csoport (Belgium, Szlovákia, Románia, Ukrajna):
Itt a belgáknak adták az előnyt 1.45-ös szorzóval. A románok vagy a szlovákok győzelmében viszont egyáltalán nem hisznek.
06
F csoport (Törökország, Portugália, Csehország, Grúzia):
A portugálok ebben a csoportban a favoritok. Ezzel szemben a gyors kiesést jósolják a grúzoknak.

Előrejelzések és elemzések

Csapatunk elegendő megbízható forrást tanulmányozott ahhoz, hogy az Önök számára a legpontosabb előrejelzéseket és elemzéseket készítse az Európa-bajnokság 2024-re.

Csoportból való kijutás előrejelzései

A legpozitívabb csoportból való továbblépési előrejelzések Németországot (1.40), Spanyolországot (1.80), Angliát (1.47), Franciaországot (1.60), Belgiumot (1.45) és Portugáliát (1.55) érintették.

Melyik csapatoknak vannak a legnagyobb esélyei, hogy továbbjussanak a csoportból?

A legnagyobb esélyekkel a „hazai” németek rendelkeznek arra, hogy továbbjussanak, annak ellenére, hogy a csapat jelenleg válságban van, az egész ország támogatása kedvezően kell, hogy hatással legyen a csapatra. A németeken kívül Angliának is rendkívül magasak a csoportból való továbbjutás esélyei. Érdemes figyelmet fordítani a belga válogatottra is, az Euro 2024-en a győzelmükre szóló oddsok nagyon pozitívak.

A csoportkör kulcsmeccseinek elemzése

Kétségtelenül a legizgalmasabb csoportmérkőzés az Európa-bajnokság 2024-en a Spanyolország – Olaszország meccs lesz. Érdekes, hogy egy csoportba kerültek azonnal két vezető csapat. A fogadóirodák 1.80-as szorzót adnak Spanyolország győzelmére ebben az érdekes párosításban.

Még egy érdekes csoportmérkőzés lesz a D csoportban Franciaország és Hollandia között. Egyik oldalról nyilvánvaló a favorit, a másik oldalról a hollandok jól felkészültek a visszavágásra. A fogadóirodák 1.61-es szorzót adnak Hollandia győzelmére.

A rájátszásra vonatkozó előrejelzések

Németországnak valóban van esélye megjelenni a rájátszásban és még erősebb ellenfelekkel is megküzdeni. A németekkel együtt minden esély megvan az angoloknak, spanyoloknak, olaszoknak és a franciáknak is.

Mely csapatok juthatnak el az elődöntőkbe és a döntőbe?

Az elsődleges bajnoki címre esélyesek között Anglia, Franciaország és Spanyolország található, a győzelemre szóló szorzóikkal: 4.70, 4.70, 8.00.

Potenciális meglepetések és szenzációk

Az Euró 2024-en érdemes meglepetésre számítani Romániától, meglephetnek érdekes játékosokkal, mint Radu Dragusin és Horatiu Moldovan.
EURO 2024

Egyéni díjak és előrejelzések

A csapatok alapos elemzése után előkészítettünk egy lehetséges listát azokról a játékosokról, akik egyéni díjazásban részesülhetnek.

A torna legjobb gólkirálya

A torna legjobb gólkirálya címéért a legendás Ronaldo, Mbappé, Kane, Bellingham és Lukaku fog megküzdeni.

A fogadóirodák magasra értékelik a francia Mbappé (6.00) és Kane (5.80) esélyeit. A többi versenyzőre a következő szorzók vonatkoznak: Ronaldo (13.00), Bellingham (15.00) és Lukaku (15.00).

A torna legjobb játékosa

A legjobb futballistával kapcsolatban a helyzet nem egyértelmű. Sok fogadóiroda magasan értékeli Mbappé (7.50), Bellingham (10.00), Kane (12.00) és De Bruyne (15.00) esélyeit.

Fogadási stratégiák és tippek az Euro 2024-re történő fogadásokhoz

Az alkalom adta lehetőséggel élve csapatunk összeállított minden futball iránt érdeklődő számára egy ajánlólistát a fogadásokkal kapcsolatban ebben az izgalmas időszakban.

01

Hogyan elemezzünk csapatokat és játékosokat

Fordítsanak figyelmet a konkrét csapat vagy játékos mérkőzéseinek történetére. Ne feledkezzenek meg az független források olvasásáról és tájékozódjanak a futballszakértők és a fogadóirodák véleményei alapján.
02

Fontos tényezők a sikeres fogadásokhoz

Annak ellenére, hogy az Európa-bajnokság 2024 olyan jelentős esemény a futball világában, a fogadásoknak szórakozásnak kell maradniuk. Nem szabad rossz hangulatban vagy anélkül, hogy előtte megismerkednél a szakértők előrejelzéseivel, játékosra vagy csapatra fogadnod.
03

Bankroll menedzsment stratégiák

Csak olyan összeget tegyen meg, amit nem sajnál elbukni. Ha problémái vannak a szerencsejátékokkal – állítson be magának egy pénzbeli limitet, amit nem tud túllépni.

Léteznek bankroll menedzsment stratégiák is, amelyek segíthetnek önnek.

 • Az összeget több kisebb tételre osztani, Minél több a tét, annál kisebb a kockázata, hogy azonnal az egész bankot elveszíti.
 • Ne fix összeget tegyen meg, hanem a nyeremény százalékát. Ha veszteségbe kerül, csökkentse a tét összegét, míg nyerő sorozat esetén növelje azt.
 • A kockázatot azzal lehet szabályozni, hogy csökkentjük a tét méretét a szorzó növekedésével. A játékos a tét méretét a szorzója és a kívánt nyereség alapján határozza meg.
04

Hogyan kezeljük a téteinket és a költségvetésünket

Ahogy már korábban is írtuk – ne engedjen az érzelmeknek. A csapatunk az Euró 2024 időszakában határozottan ajánlja Önnek, hogy használjon bankroll menedzsment stratégiákat, hogy elkerülje a csalódást a nagyszabású eseménytől.
05

Bónuszok és akciók felhasználása

Fogadóiroda választásakor mindig figyeljen a bónuszok meglétére. Most, ebben a sportvilág számára oly fontos időszakban, a bukmékerek aktívan fogják csalogatni a rajongókat üdvözlő bónuszokkal és regisztrációs bónuszokkal.
06

Hogyan használjuk a fogadóirodák üdvözlő bónuszait és akcióit a nyerési esélyek növelésére

Azért, hogy a fogadások csak örömet okozzanak, ajánljuk, hogy használjátok ki a maximumot a bukmékerek bónuszaiból. Ne siessetek az összes bónuszpénzt egy csapatra tenni, jobb, ha megismeritek a többi csapat statisztikáit és több kisebb tétet tesztek.

Következtetés: Miért érdemes mindenképpen fogadni az Euro 2024-re?

Az Euro 2024 valóban nagyon ígéretes torna. Néhány csillag befejezi a pályafutását, míg mások számára új ajtók nyílnak meg és több ígéretes klub is. Biztosan nem fogja megbánni, ha bevált bajnokokra és a jövőbeli eredményes játékosokra tesz. Ne felejtse el, még egy izgalmas esemény, mint az Euro 2024 esetében is a fogadásoknak szórakozásnak kell maradniuk. Fogadás előtt mindenképpen ismerkedjen meg a futball témájú szakértők véleményeivel.

Válasszon céget a személyes preferenciák alapján: mobilalkalmazás megléte, a torna élő közvetítése vagy bizonyos típusú bónuszok elérhetősége szerint.

Make bets and win

A 2024-es Európa-bajnokság legjobb fogadásai minden csoportban

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ki számít a favoritnak az Euro 2024 megnyerésére?

Az Európa-bajnokság 2024 fő esélyesei Anglia, Németország és Franciaország.

Mely csapatok okozhatnak meglepetést a tornán?

Meglepetésre számíthatunk a román és a belga csapattól.

Hogyan válasszuk ki a legjobb fogadóirodát az Euro 2024-re történő fogadásokhoz?

Válasszon bukmékert személyes preferenciák és a bukméker hírneve alapján. Figyeljen a bónuszokra és a bukméker véleményekre.

Milyen bónuszok érhetők el az Euro 2024 fogadásokhoz?

A legtöbb fogadóiroda üdvözlő bónuszt és regisztrációs bónuszt fog ajánlani Önnek.

Melyek a leginkább hatékony fogadási stratégiák?

A leginkább hatékony stratégiák azok, amelyek nem hagynak üres zsebbel. Csapatunk határozottan ajánlja, hogy ossza fel a bankját és kis részletekben fogadjon.

Miklos Edit, az oldal szerzője és főszerkesztője. A 34 évem alatt már közel 11 évet szenteltem a magyarországi kaszinóknak és szerencsejátékoknak. Dolgoztam élő osztóként és menedzserként szárazföldi offline kaszinókban Magyarországon, és eközben blogolok a szerencsejátékok és kaszinók témakörében, offline és online egyaránt. Az elmúlt 3 évben az online tevékenységekre koncentráltam, és az összes blogomat a honlapomra – kaszinomagyar.net – helyezem át.

Miklos Edit
CMO / Chief Redactor, Gambling Expert & Author
Hozzászólások megjelenítése
Hagyja meg észrevételét
Mindenki látni fogja a hozzászólásodat
Az Ön osztályzata 5-ből
Opcionális
N/A
Köszönöm!

A véleményét moderálásra küldték

Trending blogok
A Rulett Játékszabályai és Stratégiái
Kaszinójáték – Rulett Mi a végső cél a rulettben? A rulett játékának célja kitalálni, melyik számra (vagy számok csoportjára) esik a golyó,...
által Miklos Edit 💎
7 percek olvasásra
Online póker befektetés nélkül valódi pénzért
Hogyan játsszunk pókert valódi pénzért befektetés nélkül A valódi pénzért történő pókerjáték saját források befektetése nélkül nem mítosz, hanem egy valós lehetőség...
által Miklos Edit 💎
6 percek olvasásra
Hogyan nyerjünk gyakran és stabilan pókerben?
A pókerben való gyakori nyerés teljesen reális, de szigorúan be kell tartani a szabályokat. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a sikeres pókerjátékot befolyásoló...
által Miklos Edit 💎
9 percek olvasásra
Hogyan működnek és hogyan játszanak a nyerőgépek?
Mi az a nyerőgép és slot? A nyerőgépek, gyakran slotoknak is nevezve, népszerű szórakozási forma a kaszinókban, amely lehetővé teszi a játékosok...
által Miklos Edit 💎
8 percek olvasásra
Sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon
Mutass többet
Golden Lion
400% Akár 790,000 Ft + 130 IP
4.8/5
Szakértő értékelés
Miklos 💎