Hetente 50 ingyenes pörgetés a Rabonánál

Rabona
Bónuszcsomag: Hetente 50 ingyenes pörgetés
Megjelent

A Rabona kaszinó lehetőséget kínál a felhasználóinak, hogy hetente 50 ingyenes pörgetést kapjanak. Ezt a bónuszt azok a játékosok kaphatják meg, akik hétfőtől csütörtökig befizetést eszközölnek. Mindössze annyi a teendő, hogy aktiválják a bónuszt a „Saját bónuszaim” szekcióban a profiljukban, és teljesítsék a minimális befizetést. Élvezze az Ön 50 ingyenes pörgetését, és játsszon az egyik legnagyobb online kaszinóban.

A HETI ÚJRATÖLTÉS feltételei a Rabonánál

 • Minimális befizetés: A bónusz igényléséhez legalább 20 EUR / 6000 HUF / 200 NOK / 90 PLN / 1600 INR stb. összegű befizetést kell tenni.
 • Aktiválási időszak: A bónusz minden héten az első befizetésre érhető el 00:00 hétfőtől 23:59 csütörtökig UTC idő szerint.
 • Wagering: Az ingyenes pörgetésekből származó nyereményeket x40-es wageringgel kell megforgatni a bónusz aktiválását követő 10 napon belül.
 • Játék a pörgetésekhez: Az ingyenes pörgetéseket a kaszinó által kiválasztott népszerű sloton adják, és a pörgetésenkénti minimális tét összegén érvényesülnek.

Számítási példa

Ha egy játékos 100 EUR-t nyer az ingyenes pörgetésekből, akkor a wagering követelmények teljesítéséhez összesen 4000 EUR összegű téteket kell megtennie (100 * 40).

A feltételek értékelése

A wagering feltételek standardnak számítanak sok kaszinóban. Az x40-es wagering elfogadhatónak tekinthető az ingyenes pörgetésekből származó nyeremények esetében. A 10 napos időkorlát is elegendő időt biztosít a wagering követelmények teljesítésére.

Hogyan szerezhető meg a HETI ÚJRATÖLTÉS a Rabonától?

 1. Regisztráció vagy bejelentkezés: Győződjön meg róla, hogy regisztrálva van, vagy bejelentkezett a Rabona weboldalán.
 2. Az ajánlat aktiválása: Aktiválja a bónuszt minden héten az „Részvétel” gombra kattintva az akció oldalán.
 3. Befizetés: Hétfőtől csütörtökig tegyen befizetést legalább 20 EUR összegben.
 4. Bónusz aktiválása: Lépjen a „Saját bónuszaim” szekcióba a profiljában, és aktiválja a kapott ingyenes pörgetéseket.
 5. Pörgetések használata: Indítsa el azt a nyerőgépet, amelyre az ingyenes pörgetéseket kapták, és kezdjen el játszani.

Miklos Edit, az oldal szerzője és főszerkesztője. A 34 évem alatt már közel 11 évet szenteltem a magyarországi kaszinóknak és szerencsejátékoknak. Dolgoztam élő osztóként és menedzserként szárazföldi offline kaszinókban Magyarországon, és eközben blogolok a szerencsejátékok és kaszinók témakörében, offline és online egyaránt. Az elmúlt 3 évben az online tevékenységekre koncentráltam, és az összes blogomat a honlapomra – kaszinomagyar.net – helyezem át.

Miklos Edit
CMO / Chief Redactor, Gambling Expert & Author
Legutóbbi cikkek
A Rulett Játékszabályai és Stratégiái
Kaszinójáték – Rulett Mi a végső cél a rulettben? A rulett játékának célja kitalálni, melyik számra (vagy számok csoportjára) esik a golyó,...
által Miklos Edit 💎
7 percek olvasásra
Online póker befektetés nélkül valódi pénzért
Hogyan játsszunk pókert valódi pénzért befektetés nélkül A valódi pénzért történő pókerjáték saját források befektetése nélkül nem mítosz, hanem egy valós lehetőség...
által Miklos Edit 💎
6 percek olvasásra
Hogyan nyerjünk gyakran és stabilan pókerben?
A pókerben való gyakori nyerés teljesen reális, de szigorúan be kell tartani a szabályokat. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a sikeres pókerjátékot befolyásoló...
által Miklos Edit 💎
9 percek olvasásra
Hogyan működnek és hogyan játszanak a nyerőgépek?
Mi az a nyerőgép és slot? A nyerőgépek, gyakran slotoknak is nevezve, népszerű szórakozási forma a kaszinókban, amely lehetővé teszi a játékosok...
által Miklos Edit 💎
8 percek olvasásra
  We use cookies to give you the best experience on our website
  Mutass többet
  Rabona Casino
  100% akár 500 EUR + 200 FS + 1 bónusz rák
  4.3/5
  Szakértő értékelés
  Miklos 💎