250 ingyenes pörgetés + 125% bónusz akár 160 000 HUF-ig a Mostbetnél

Mostbet
250 ingyenes pörgetés + 125% bónusz akár 160 000 HUF-ig
Megjelent

A Mostbet kaszinó egy vonzó üdvözlő ajánlattal várja az új ügyfeleit, amely magában foglal egy 125%-os befizetési bónuszt és 250 ingyenes pörgetést. A bónuszt azok az új Mostbet ügyfelek vehetik igénybe, akik az első befizetésüket a regisztrációt követő 7 napon belül eszközlik. Az ajánlat tökéletes azoknak az új játékosoknak, akik maximalizálni szeretnék kezdőtőkéjüket és felfedezni a kaszinó játékait az ingyenes pörgetések segítségével.

A bónusz fő jellemzői

 • Minimális befizetés: 5 EUR / 5 USD / 2 000 HUF.
 • Maximális bónusz: 160 000 HUF vagy annak megfelelő összeg más valutában.
 • A bónusz megforgatásának ideje: az első befizetést követő 72 óra.
 • Wagering: 60x a kaszinóban, élő játékokban és a virtuális sportban.

A megforgatási feltételek

 • Wagering (megforgatás): 60x.
 • Megforgatásra alkalmas játékok: Nem minden játék számít bele teljes mértékben a bónusz megforgatásába. Például az élő játékokban és a virtuális sportban csak a tét 10%-a számít.
 • A megforgatás időtartama: Az első befizetést követő 72 órán belül.

Számítási példa

Ha egy játékos 1000 forintot fizet be és 1250 forint bónuszt kap, összesen 75 000 forint értékben kell fogadásokat tennie (1250 forint * 60 wagering), mielőtt a pénzt kiveheti.

A bónusz értékelése

A 60x-es wagering követelmény viszonylag magasnak tűnhet az iparági átlaghoz képest. A bónusz megforgatására rendelkezésre álló 72 óra is kihívást jelenthet néhány játékos számára, különösen, ha ebben az időszakban nem tudnak sok időt a játékra szentelni.

Hogyan szerezhető meg a 250 ingyenes pörgetés + 125% bónusz akár 160 000 HUF-ig a Mostbet-től?

A bónusz igénybevételéhez a következő lépéseket kell követni:

 1. Regisztráció a weboldalon: Az új Mostbet ügyfeleknek el kell végezniük a regisztrációs folyamatot.
 2. Bónusz választása: A regisztráció során válaszd ki a kívánt bónuszt (Sport vagy Kaszinó).
 3. Befizetés: Egy összegben történő befizetés a minimális összeg felett a regisztrációt követő 7 napon belül a standard bónuszért, vagy 30 percen belül a megnövelt bónuszért.
 4. Ingyenes pörgetések aktiválása: Az extra 250 ingyenes pörgetés igénybevételéhez szükséges az első befizetést 20 EUR / 20 USD / 5 000 HUF összegben megtenni a regisztrációt követő 7 napon belül.

Miklos Edit, az oldal szerzője és főszerkesztője. A 34 évem alatt már közel 11 évet szenteltem a magyarországi kaszinóknak és szerencsejátékoknak. Dolgoztam élő osztóként és menedzserként szárazföldi offline kaszinókban Magyarországon, és eközben blogolok a szerencsejátékok és kaszinók témakörében, offline és online egyaránt. Az elmúlt 3 évben az online tevékenységekre koncentráltam, és az összes blogomat a honlapomra – kaszinomagyar.net – helyezem át.

Miklos Edit
CMO / Chief Redactor, Gambling Expert & Author
Legutóbbi cikkek
A Rulett Játékszabályai és Stratégiái
Kaszinójáték – Rulett Mi a végső cél a rulettben? A rulett játékának célja kitalálni, melyik számra (vagy számok csoportjára) esik a golyó,...
által Miklos Edit 💎
7 percek olvasásra
Online póker befektetés nélkül valódi pénzért
Hogyan játsszunk pókert valódi pénzért befektetés nélkül A valódi pénzért történő pókerjáték saját források befektetése nélkül nem mítosz, hanem egy valós lehetőség...
által Miklos Edit 💎
6 percek olvasásra
Hogyan nyerjünk gyakran és stabilan pókerben?
A pókerben való gyakori nyerés teljesen reális, de szigorúan be kell tartani a szabályokat. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a sikeres pókerjátékot befolyásoló...
által Miklos Edit 💎
9 percek olvasásra
Hogyan működnek és hogyan játszanak a nyerőgépek?
Mi az a nyerőgép és slot? A nyerőgépek, gyakran slotoknak is nevezve, népszerű szórakozási forma a kaszinókban, amely lehetővé teszi a játékosok...
által Miklos Edit 💎
8 percek olvasásra
  We use cookies to give you the best experience on our website
  Mutass többet
  Dolly Casino
  ÜDVÖZLŐ CSOMAG AKÁR 300,000 FT 3 BÓNUSZBAN
  4.9/5
  Szakértő értékelés
  Miklos 💎