22BET ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 100% AKÁR 100000 FORINT KASZINÓBAN

22Bet
ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ: 100% AKÁR 100 000 FORINTIG
Megjelent

A 22Bet Kaszinó új játékosainak 100%-os befizetési bónuszt kínál, amely akár 100 000 forintig terjedhet. Ez az ajánlat lehetővé teszi, hogy megduplázd a kaszinóban való játékra rendelkezésre álló egyenleged összegét. A bónusz minden új ügyfél számára elérhető, aki regisztrált a weboldalon, aktiválta telefonszámát és befizetett legalább 400 forintot. A bónusz a slotokon, élő kaszinóban, asztali játékokon és egyéb játékokon is felhasználható, széleskörű szórakozási lehetőségeket kínálva.

A 22Bet ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 100%-ának feltételei

 • Minimális befizetés: 400 HUF.
 • Maximális bónusz: 100 000 HUF.
 • Fogadási követelmény: a bónusz összegének 50-szerese.
 • Maximális tét a fogadási követelmény teljesítésekor: 5 EUR/5 USD.
 • A bónusz érvényességi ideje: 7 nap alatt kell teljesíteni a fogadási követelményeket.
 • Kriptovaluta-számlák: a bónuszok nem érhetők el kriptovaluta-számlákon.

Példa számításra

Ha 10 000 HUF-t fizetsz be, 10 000 HUF bónuszt kapsz. Így az egyenleged 20 000 HUF lesz. A bónusz felhasználásához összesen 500 000 HUF (10 000 HUF * 50) értékben kell fogadásokat tenned.

A feltételek értékelése

A bónusz feltételei miatt alapos terv szükséges a fogadásokhoz a magas, 50-szeres fogadási követelmény miatt. Azonban a 7 napos érvényesség és a maximum 5 EUR/5 USD összegű tétek lehetősége vonzóvá teszi ezt a bónuszt, és az aktív játékosok valószínűleg képesek lesznek kihasználni.

Hogyan kaphatod meg a 22Bet ÜDVÖZLŐ BÓNUSZÁT 100%-ban?

Az alábbi egyszerű lépések követésével maximalizálhatod a 22Bet Kaszinó által kínált bónusz előnyeit:

 1. Regisztráció a 22Bet weboldalán: Töltsd ki az összes mezőt a „Saját fiók” szekcióban a regisztrációs folyamat befejezéséhez.
 2. Telefonszám aktiválása: Győződj meg róla, hogy a telefonszámod aktiválva van a profilodban.
 3. Befizetés: Eszközölj egy legalább 400 HUF értékű első befizetést.
 4. Bónusz igénylése: A 100%-os bónusz, maximum 100 000 HUF értékben, automatikusan jóváírásra kerül a számládon a befizetést követően.

Miklos Edit, az oldal szerzője és főszerkesztője. A 34 évem alatt már közel 11 évet szenteltem a magyarországi kaszinóknak és szerencsejátékoknak. Dolgoztam élő osztóként és menedzserként szárazföldi offline kaszinókban Magyarországon, és eközben blogolok a szerencsejátékok és kaszinók témakörében, offline és online egyaránt. Az elmúlt 3 évben az online tevékenységekre koncentráltam, és az összes blogomat a honlapomra – kaszinomagyar.net – helyezem át.

Miklos Edit
CMO / Chief Redactor, Gambling Expert & Author
Legutóbbi cikkek
A Rulett Játékszabályai és Stratégiái
Kaszinójáték – Rulett Mi a végső cél a rulettben? A rulett játékának célja kitalálni, melyik számra (vagy számok csoportjára) esik a golyó,...
által Miklos Edit 💎
7 percek olvasásra
Online póker befektetés nélkül valódi pénzért
Hogyan játsszunk pókert valódi pénzért befektetés nélkül A valódi pénzért történő pókerjáték saját források befektetése nélkül nem mítosz, hanem egy valós lehetőség...
által Miklos Edit 💎
6 percek olvasásra
Hogyan nyerjünk gyakran és stabilan pókerben?
A pókerben való gyakori nyerés teljesen reális, de szigorúan be kell tartani a szabályokat. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a sikeres pókerjátékot befolyásoló...
által Miklos Edit 💎
9 percek olvasásra
Hogyan működnek és hogyan játszanak a nyerőgépek?
Mi az a nyerőgép és slot? A nyerőgépek, gyakran slotoknak is nevezve, népszerű szórakozási forma a kaszinókban, amely lehetővé teszi a játékosok...
által Miklos Edit 💎
8 percek olvasásra
  We use cookies to give you the best experience on our website
  Mutass többet
  22bet
  +100% - 100,000 HUF
  4.8/5
  Szakértő értékelés
  Miklos 💎